Deals Of The Day

CONTACTS

Čekáme na vás:
Mánesova 79, Praha 2, Vinohrady

224 314 720
775 972 907
775 290 724 (23)

Ruská restaurace

RESTAURACE DOČASNĚ MIMO PROVOZ

Saláty

300 g «Sleď v kožíšků »
(Filé sledě, brambory, mrkev, červená řepa, vejce, cibule, majonéza)
250 g «Sídelní»
(Kuře, vejce, brambory, mrkev, domácí nakládaná okurka, zelený hrášek, cibule, majonéza, koření)
250 g «Seník»
(Vařený jazyk, naložená cibule, vejce, bramborové čipsy, majonéza, smetana)
250 g «Vinigret»
(Červená řepa, nakládané zelí, brambory, mrkev, zelený hrášek, domácí nakládaná okurka, cibule, koření)
250 g «Zahrádkářský»
(Rajče, okurka, ředkvička, cibule, koření, smetana nebo máslo dle Vašeho přání)
250 g «Červená řepa s česnekem a ořechem»
(červená řepa, vlašský ořech, sušené švestky, česnek, majonéza/smetana)

Studené předkrmy

200 g «Talíř solení na Staroslovanský způsob»
(Domácí nakládané zelí, nakládaná rajčata, soudkové okurky, marinované houbičky, koření)
100 g «Sleď s čerstvou cibulkou»
(Filé sledě, čerstvá cibulka, rostlinný olej, koření)
200 g «Výběr z naších ryb»
(Losos, máslová ryba, makrela, sardinky – vše uzené studenou metodou)
250 g «Výběr nejlepšího masíčka»
(Lehce osmahnuty vařený jazyk, telátko na «Gruzínský způsob», libové sádlo)
200g «Sýrový talíř»
(čtyři druhy sýru)
550 g «Ubrousku, prostři se» (pro 2 – 3 osoby)
(Filé sledě, libové sádlo, vařená vejce, nakládaná rajčata, soudkové okurky, domácí nakládané zelí, marinovaná cibulka, čerstvá cibulka, kopr, petrželka, rostlinný olej)

Teplé předkrmy

200 g «Žulién «Kuřecí s houbami»
(Kuře, šampiony, cibulka, smetana, máslo, koření)
200 g «Žulién «Houbový»
( Šampiony, cibulka, smetana, máslo, koření)
200 g «Žulién «Kuřecí »
(Kuře,  cibulka, smetana, máslo, koření)
250 g «Lívance «Z cukiny»
(Tradiční ukrajinský předkrm ze strouhané cukyny, podává se se smetanou)
150 g «Bramboračky»
(Tradiční ukrajinský předkrm ze strouhaných brambor, podáva se se smetanou)
250 g Bramborové «Nudličky s masem»
Tradiční ruský předkrm ze strouhaných brambor s masovou náplni, podává se se smetanou)

Tradiční palačinky

140 g «S červeným kaviárem»
250 g «Kuřecí s houbami»
250 g «S houbami a se sýrem»
250 g «Kuřecí se sýrem»
250 g «S masem»
300 g «Chalupařské» s masem a bramborem
250 g «S tvarohem a smetanou»
160 g «Se smetanou a cukrem»
140 g «S džemem nebo ovocem dle vlastního výběru »
140 g «Palačinka s máslem»

Pečené pokrmy

250 g «Chačipury»
(Gruzínský sýrový piroh)
100g «Cheburek s masem»
(Tradiční pokrm z Krymsko-tatarský přímořské oblasti)

Polévky

300 g «Boršč»  s hovězím masem
(Tradiční ruská polévka   s nenapodobitelnou aroma připravená podle staré receptury, podává se   smetanou)
250 g «Tradiční domácí kuřecí bujon s domácími nudličkami a kousky kuřete»
(Tradiční domácí nudličky se zeleninou, něžná chuť a aroma známe z dětství)

Tradiční pelmeně

300 g «Sibiřské» s masem
300 g «Moskevské» s kuřetem a krůtou
300 g «Čukotské» s rybou
300 g «Kazachské manty» s masem

Tradiční vareniky

300 g «Ruské» s bramborem a houbami
300 g «Ukrajinské» s bramborem
300 g «Staroslovanské» se zelím
300 g «Chalupařské» s tvarohem
300 g «Jako od babičky» s višněmi

Hlavní jídlo

Jídla z kotlíku

350 g «Gruzínský beránek»
(jehněčí, červené suché víno, červená paprika, lilek, rajče, brambory, čerstvá cibulka, česnek, koření)
350 g «Selátko na vesnický způsob s hříbky»
(Selátko, hříbky, smetana, brambory, čerstvá cibulka, koření)
350 g «Beránek na zelenině»
(Hovězí, červená paprika, lilek, rajče, brambory, čerstvá cibulka, koření)
350 g «Pohánka s houbami»
(Pohánka, máslo, houby, smetana, koření)
350 g «Ze zahrádky» (bezmasé jídlo)
(Lilek, červená paprika, brambory, rajče, čerstvá cibulka, česnek, koření, rostlinný olej)

Pokrmy z masa

200 g «Jehněčí na víně»
(Jehněčí maso osmažené na červeném víně)
200 g «Carský steak»
(Kus vepřového osmahnutý a zapečený s hříbky a sýrem)
200 g «Vepřove na Moskevský způsob»
(Vepřová kotleta s cibulkou)
200 g «Hovězí v smetanové omáčce»
(Kousky hovězího dušené v smetanové omáčce)
300 g «Golubci»
(Tradiční ukrajinský pokrm, něžné mleté maso v listech zeli a rajsko-smetanové omáčce)
200 g «Karbanátky»
(Domácí karbanátky z čerstvého masa)

Pokrmy z kuřátka

180 g «Kuřecí kotletka na Kyjevský způsob»
(Obalovaná kuřecí kapsa plněná máslem a zeleninou)
200 g «Kuřecí a krůtí karbanátky»
(Domácí karbanátky z čerstvého masa)

Pokrmy z ryby

250 g «Chek v těstíčku»
(Čerství kus ryby obalený v něžném těstíčku a smažený na rostlinném oleji)
250 g «Rybka ve smetanové omáčce s houbami»
(Filé pangasiuse zapečeně v smetanové omáčce s houbami)
200 g «Rybí karbanátky»
(Domácí karbanátky z čerstvé štiky s přílohou dle vlastního výběru)

Přílohy

200 g «Bramborová kaše»
200 g «Vařené nebo osmahnuté brambory dle vlastního přání»
280 g «Smažené brambory»
300 g «Smažené brambory s cibulkou»
200 g «Pohanka s máslem»
200 g «Dušené mladé zelí»
200 g «Vařená ryže»

Dezerty

200 g «Smetanový puding»
(S džemem nebo ovocem dle vlastního výběru)
150 g «Tvarohové lívanečky» s rozinkami a smetanou
(Staroruský dezert, sladké tvarohové placičky lehce osmahnuté z obou stran, podávají se se smetanou nebo džemem dle vlastního výběru)
150 g «Lívanečky» s rozinkami a smetanou
(Staroruský dezert, sladké tvarohové placičky lehce osmahnuté z obou stran, podávají se se smetanou nebo džemem dle vlastního výběru)
1 Dortík «Napoleon»
1 Dortík «Brambora»
1 Dortík «Beze»
Share